Videor?

Hej på er !
Hoppas ni har haft en härlig Torsdag!

Min dag startade åt h-vete rent ut sagt..men blev bra då min kusin kom på besök! Vi käkade och busade med barnen, hoppade studsmatta osv.
Efter att hon åkte hem var jag tvungen att ta igen mig i soffan en stund, så Linus fixade maten idag. Det blev korvstroganoff och ris..så jäädra gott!

Efter maten var det visst nödvändigt att åka på miljöstationen, sagt och gjort. Då vi var färdiga där tyckte Linus att Lukas hade vart så duktig på att hjälpa till, så han förtjänade en mjukglass. Dom köpte sig varsin mjukglass och vi satt ute på bänkarna och njöt av kvällssolen.

Nu sover båda gossarna så sött och jag har efter otroligt många försök lyckats spela in ett videoklipp! Hade aldrig kunnat gissa att det skulle vara så jädra svårt.

Men, jag har lite funderingar, skulle ni vara intresserade av att jag laddade upp videoklipp på bloggen? Och vad skulle dom handla om isåfall ? Vloggar, prat videor, smink videor, u name it! Kom jätte gärna med förslag.. och tills vidare får ni mer än gärna följa mig och mina videoklipp på Mitt 24/7 på facebook! In och gilla sidan!!
Jag har även nu ikväll fixat en mejl, så vill man nå mig kan man göra det på
[email protected]

Så som sagt, lämna gärna en kommentar här på bloggen ifall ni skulle vara intresserade av videor av olika slag.
Er önskan är min lag.
Vi hörs!
Puss på er.